Voeding


Bij de complete verzorging van uw hond of kat is de voeding een belangrijk onderdeel. Met mijn passie voor mijn vak waarin het dier voorop staat is voeding ook een belangrijk aandacht punt.
Ik kan u adviseren om de juiste voeding te geven aan uw hond of kat.

Hierbij heb ik ondersteuning van 2 fantastische mensen die ook hun passie hebben waarin het dier voorop staat.

Renske wil het beste voor haar honden en katten; daarom ontwikkelt zij al vijfentwintig jaar natuurlijke voeding. Als geen ander weet zij namelijk wat voor rol de juiste voeding speelt als het gaat om uiterlijk, gezondheid, gedrag en de prestatie van honden en katten. In al die jaren is het haar steeds duidelijker geworden wat het belang van variëren en combineren is… Hier heeft ze haar assortiment helemaal op ingericht! 

Variatie is niet alleen lekker, maar ook gezond voor jouw huisdier! Door af te wisselen houd je het immuunsysteem van je dier wakker en bouwt het minder snel een allergie of intolerantie op. Daarnaast gaat zo af en toe een andere smaak in de voerbak verveling tegen, ideaal voor kieskeurige eters! Met alle producten van Renske kun je lekker variëren en combineren. Zo kun je jouw hond of kat iedere dag weer verrassen en zorg je voor een gezonde afwisseling in bouwstoffen. Dankzij de hoge vlees- en vispercentages die zij in hun producten gebruiken, is hun voeding ontzettend smakelijk. Smullen maar!

Waarom zijn Renske producten zo bijzonder?
Het hoofdingrediënt in zowel hun nat- als droogvoerproducten is vers vlees of verse vis. Dit verse vlees of vis in combinatie met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen zorgt voor een ideale variatie van natuurlijke grondstoffen. Hun hoogwaardige producten zijn op variatie gebaseerd en daardoor perfect te combineren, ook hun natvoerproducten met hun droogvoerproducten. Hierdoor krijgt jouw huisdier een gevarieerde, uitgebalanceerde maaltijd van zeer hoge kwaliteit!

Verras je hond of kat met het menu van Renske Natuurlijke Diervoeding, dat staat garant voor een gezonde afwisseling in bouwstoffen. Met hun producten verwen je jouw hond of kat op een gezonde manier, en je krijgt een gezond en levendig dier terug!

Tips van Dierenarts Piet Hellemans.

Tip 1: Wist je dat je Renske Vers in combinatie met droogvoer mag geven?
Dat mag zelfs in dezelfde maaltijd. Variatie is ontzettend gezond voor jouw hond of kat. Ervaar het nu!

Tip 2: Wist je dat pups en kittens al vanaf drie weken van diverse smaken Renske Vers mogen genieten?
Je kunt de verschillende smaken – zelfs van vis en vlees – combineren tot een verrassende maaltijd. Vanaf het moment dat ze tanden hebben, mogen ze ook droogvoer.

Tip 3: Wist je dat je jouw pup of kitten een gezonde start geeft door gevarieerd eten te geven?
Dat is net als bij de mensen erg belangrijk. Zo geef jij jouw pup of kitten alles wat hij nodig heeft om gezond groot te worden. Renske heeft acht smaken vlees om te combineren en te variëren.

Tip 4: Wist je dat zelfs de meest kieskeurige eters hun bak leeg eten als je blijft variëren?
Met name oudere honden en katten zijn snel verveeld; met afwisseling ga je dat tegen. Zelf wil je toch ook niet iedere dag hetzelfde? Breng hier verandering in.

Tip 5: Wist je dat jouw huisdier minder snel een voedselallergie of -intolerantie opbouwt als je regelmatig van voeding wisselt?
Afwisseling is dus vanaf jonge leeftijd al heel belangrijk.

Tip 6: Wist je dat je met de producten van Renske het menu van je huisdier tot detail zelf kunt samenstellen?
Zo is eten niet alleen een noodzakelijkheid, maar ook fun! Kies wat bij jou en jouw huisdier past.

Kijk voor de andere tips op www.renske.com

 


Renske van den Berg

 

 


Piet Hellemans